2/09/2014

Superkuulas fiilis kuin ois sunnuntai

sunnuntai

Viikossa pitäisi olla enemmän sunnuntaita.Tällainen vaatimaton 1kpl aiheuttaa lähinnä sen, että herää aamulla pää jumissa kahdentoista tunnin yöunien jälkeen. Jouduin myös kohtaamaan elämän karumman puolen heti aamusta: edellisenä päivänä Espoosta tänne kuljettamani seitsemän ilmapalloa olivat luovuttaneet ja luhistuneet surullisina lattialle.

Onneksi tämä sunnuntai sai sentään iloisemman käänteen, että luin Annan yöllä (kyllä, kello 23 on yö t.villi_bailaaja) laittaman viestin, jossa hän ilmoittikin tulevansa yöksi kotiin. Ihanaa! Ilmapallojen aiheuttama suru hälveni välittömästi, hain kauapasta maitoa ja sitten purettiin viikonlopun aiheuttamaa eroahdistusta aamupalan (sunnuntaina aamupala-aikaa voi mielestäni huoletta venyttää sinne kello yhden puolelle) merkeissä.

Tänään täällä myös siivottiin poikkeuksellisen paljon (hyvästi villakoirafarmi), pestiin pari koneellista pyykkiä ja nyt koneessa pyörii kolme paria farkkuja mustan värin kanssa. Koska kevät lähestyy uhkaavasti, me verhoudumme entistä tiukemmin mustaan!

Ei kommentteja: