2/23/2014

Pinkoen ees ja taas.

Lokakuussa alkanut Hamkin jalkineopiskelijoiden ja Vapriikin yhteistyöprojekti huipentui viime torstaina ”Pinkoen huomiseen - kokeilevaa jalkinemuotoilua Wetterhoffilta ” -näyttelyn avajaisiin.

Tiimiimme kuului opettajamme, Vapriikin henkilökuntaa ja kuusi jalkineopiskelijaa. Yhdessä kokosimme näyttelyn sisältöä ja keräsimme näyttelyesineitä ympäri Suomea -ja maailmaa.

näyttely

Kokemus oli kasvattava ja todella palkitseva. Tutustuessani muiden nuorten suunnittelijoiden töihin ja ajatusmaailmoihin, sain lisää intoa ja uskoa omaan tekemiseeni. En ole yksin haaveitteni ja unelmieni kanssa. Ja mikä parasta -ne ovat täysin toteutettavissa.
Olen ollut tekemisissä tämän projektin kautta mahtavien ihmisten kanssa, jotka ovat innoittaneet minua, antaneet kritiikkiä ja palautetta ja kannustaneet minua ammatillisessa kehittymisessäni. Kiitos siitä heille.

IMG_8142_Fotor

Näyttelyssä on esillä myös ensimmäiset itse suunnittelemani ja valmistamani kengät. Mallin nimi on STOP ja ne ovat AristokraattiPUNK mallistostani ainoat tähän asti toteutetut kengät.

 Tässä behind-the-scenes kooste valmistusprosessista.

valmistusvaiheet

Monen kuukauden kovan työskentelyn jälkeen voi vihdoin huokaista -ainakin tämän viikonlopun verran. Ensi viikolla alkava siirtymäviikko tuo uudet projektit tullessaan ja seuraavaksi olisikin tarkoitus suunnitella ja valmistaa saapaspari.

IMG_0214_Fotor

 kuvat: Julia ja Anna


Pinkoen huomiseen - kokeilevaa jalkinemuotoilua Wetterhoffilta -näyttely on avoinna Tampereen Vapriikissa vuoden ajan.

Pysy ajan hermolla näyttelyyn liittyvistä tapahtumista tykkäämällä näyttelyn sivusta:
https://www.facebook.com/KokeilevaaJalkinemuotoilua

Ei kommentteja: