2/07/2014

Itsensä ilmaisemisen jalo taito


-sano jotain latteeta ja jotain ihanaa..
Huivis2Blogi


Olen nyt yrittänyt kirjoittaa tätä tekstiä pari tuntia... Päädyn kerta toisensa jälkeen pohtimaan maailman tilannetta ja jatkuvasti tapahtuvia vääryyksiä, vaikka tarkoitus oli vain jakaa muutama nätti kuva vaatteista.
En halua tehdä ensimmäisestä postauksestani liian raskasta ja ahdistavaa luettavaa (tapahtukoot se myöhemmin). Asia, jonka kuitenkin haluaisin jakaa, on oma ideologiani suunnittelun suhteen.

huivismeri

Miksi, mitä, miten?

Teen, koska en tiedä mitään muutakaan tapaa olla. Luon ajatuksistani konkreettisia asioita, ilmaisen tällä tavoin itseäni ja arvojani. Pyrin lähes poikkeuksetta käyttämään kierrätettyjä materiaaleja valmistamissani tuotteissa, jolloin suurin osa niistä on uniikkeja.

huivismetsa


Tärkeintä minulle on antautua tekemälleni työlle ja antaa sille kaikkeni. Koska jos jotain tekee puolihuolimattomasti, menettää lopputulos merkityksensä.


HuivisBlogi

Kävimme kuvaamassa Julian kanssa alkuviikosta koulun studiolla aiemmin tekemiämme töitä portfoliota varten. Kuvissa esiintyvät huiveista valmistamani vaatteet ovat olleet mukana Kierrätystehtaalla vuosina 2012 ja 2013 Remake Ekodesignin muotinäytöksissä.


Kuvat: Julia Jämiä

5 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Kuvista ei valitettavasti välity rikkinäisten lamppujen tuoma, kuumahko tunnelma ;)

LAURA kirjoitti...

Ihana toi ylin mekko, kyllä tollaseen kelpais pukeutuu! :-)

Anna kirjoitti...

Julia: Olisi ollut aika siistiä saada se savu mukaan kuviin

Laura: Kiitos, harmi että sen liike ei välity kuvissa kunnolla.. Pitänee tehdä giff joskus :D

Nea Jasmina kirjoitti...

Seuraan teitä innolla bebet!

Julia kirjoitti...

Nea- Ihanaa! <3