7/09/2014

Ja äkkiä oli touk... heinäkuu

kopis

Pitkästä aikaa. Sopii itse asiassa aika moneen juttuun. Sen lisäksi siis, että avasin tänään tämän blogin ensimmäistä kertaa sitten helmikuun (ei ihan mutta melkein), avasin tänään myös facebookin ensimmäistä kertaa varmaan viikkoon ja tietokonekin on tainnut hurista päällä viimeksi vähän ennen juhannusta. Sähköpostissa on edelleen liuta roskapostia, mutta mitäpä pienistä.

kopis2

Mitään dramaattista ei siis ole tapahtunut, mulla (tai no ehkä voin puhua meidän molempien puolesta ja sanoa, että meillä) on vaan ollut aika uskomaton kiire koko kevään (ja ne hetket, kun ei ole ollut kiire niin ollaan tehty jotain mielekkäämpää, esimerkiksi valitettu siitä miten koko ajan on vaan niin kauhea kiire). Kerran me myös siivottiin ja lajiteltiin kamoja kirppikselle.

kopis4

Mulla tuli lomatkin jo pidettyä, kolme viikkoa meni supervauhtia sängyllä maaten kirjoja lukiessa. No, kävin myös Kööpenhaminassa, mikä oli siis huikea (tammikuusta asti hartaudella odotettu) reissu. Superjees. Aika paljon vaan hengailtiin kaupungilla, käytiin Design Museumissa ja Arkenissa, syötiin paljon ja hyvin, visitoitiin tivolissa (ehdottomasti odotetuin kohde!) ja ehkä vähän myös tuhlailin lomarahoja. Kaikki nämä postauksen kuvatkin on itse asiassa siltä reissulta, tuntui lievästi sanottuna hämmentävältä pitää kameraa kädessä ekaa kertaa varmaan kolmeen kuukauteen :D Otin retken aikana ehkä kaksi (ylöspäin pyöristettynä) kuvaa, mutta edistystä kai sekin.

kopis5

Mutta, tänään tuntui pitkästä aikaa hyvältä avata tietokone, kuvanmuokkausohjelma ja äimistellä sitä miten tää blogger nyt toimikaan. Eiköhän tämä tästä. Kun viettää viikot vanhempiensa kodissa ylhäisessä yksinäisyydessään, alkaa väkisinkin kaivata jotain läpätyskanavaa.

kopis3
(nyt vois laittaa annalle viestiä, että lällälää päivitin. ja ehkä päivittää tonne meidän muuttuneet iät, ollaan molemmat nyt 22, kääk!)

Ei kommentteja: